Forte Crashed at End of Rack trimming

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

Bono Best
Posts: 439
Joined: Fri Oct 31, 2003 4:04 pm
Location: Germany
Contact:

Forte Crashed at End of Rack trimming

Postby Bono Best » Thu Sep 03, 2015 4:39 pm

Hi,

the next error report.
I thought i should be a good idea and possible solution for all my problems, when i trim my rack file.
But forte crashed also, at the end of trimming by clicking "OK".





Bugy thing....

evilantal
Posts: 389
Joined: Sun Mar 23, 2008 6:41 am
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Re: Forte Crashed at End of Rack trimming

Postby evilantal » Fri Sep 04, 2015 1:57 am

Sorry, no clue on this one. Though I suspect it's the same underlying problem as the rack editor hang you experience.
Does this always happen or just intermittently?

I'd save the rack before trimming everytime, so you can easily "try over" when the crash happens.
Lenovo Z500, quad core i7 3632QM, 16GB 1600MHz DDR3, RME BabyFace, Samsung EVO SSD x2, forte 4, Kawai ES100, Kurzweil PC2, VB3, Alchemy, Kontakt 5, Omnisphere 2, Diva, ZebraHZ, Bazille, Pianoteq 5 Standard, Falcon, various effects

Burtan
Posts: 463
Joined: Sun May 29, 2011 1:16 pm

Re: Forte Crashed at End of Rack trimming

Postby Burtan » Fri Sep 04, 2015 2:20 am

Give it a try with the audio engine disabled. If that doesn't work. It will help a lot finding the bug, if you bypass plugins until you find the responsible module.

Bono Best
Posts: 439
Joined: Fri Oct 31, 2003 4:04 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Forte Crashed at End of Rack trimming

Postby Bono Best » Fri Sep 04, 2015 3:06 am

Hi,

I tried 10 times or more....
After try and try, at the end i get it.

evilantal
Posts: 389
Joined: Sun Mar 23, 2008 6:41 am
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Re: Forte Crashed at End of Rack trimming

Postby evilantal » Fri Sep 04, 2015 8:09 am

Nice selection of plugins btw ;)
Are you running 32-bit forte or are you bridging the 32-bit plugins?
Lenovo Z500, quad core i7 3632QM, 16GB 1600MHz DDR3, RME BabyFace, Samsung EVO SSD x2, forte 4, Kawai ES100, Kurzweil PC2, VB3, Alchemy, Kontakt 5, Omnisphere 2, Diva, ZebraHZ, Bazille, Pianoteq 5 Standard, Falcon, various effects


Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests