Preset manager

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

Posts: 19
Joined: Fri Nov 07, 2014 2:47 pm

Preset manager

Postby maze » Sat Oct 22, 2016 10:17 am

Sorry for all the questions lately, but when using preset manager and sending a program change, the preset does change but the preset name in the window stays the same. Sometimes I am using a pot to send PC messages so the feedback of what the preset is would be very helpful.

Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA

Re: Preset manager

Postby MikeG » Mon Oct 24, 2016 8:24 pm

I've added this to our list of things to look into. Thanks.
Mike (brainspawn)

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.

Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 11 guests