Daichi Synth1 Presets

Post here if you encounter problems using a plugin in forte

Moderator: MikeG

dodgyg1
Posts: 4
Joined: Wed Feb 04, 2015 5:08 pm

Daichi Synth1 Presets

Postby dodgyg1 » Fri Apr 10, 2015 5:39 pm

I tried loading in a bank of presets using the load bank tab but was unable to do so as the file extensions available are .fxp and .fxb. I don't know what the file extension is for a synth1 bank but all the presets in the banks have file extension .sy1. Any suggestions how to load banks and presets for the Daichi?

Burtan
Posts: 463
Joined: Sun May 29, 2011 1:16 pm

Re: Daichi Synth1 Presets

Postby Burtan » Mon Apr 13, 2015 4:24 am

Sounds like your preset bank is a synth1 specific file format. Thus you should open it inside your plugin.

evilantal
Posts: 389
Joined: Sun Mar 23, 2008 6:41 am
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Re: Daichi Synth1 Presets

Postby evilantal » Tue Apr 14, 2015 2:24 am

Lenovo Z500, quad core i7 3632QM, 16GB 1600MHz DDR3, RME BabyFace, Samsung EVO SSD x2, forte 4, Kawai ES100, Kurzweil PC2, VB3, Alchemy, Kontakt 5, Omnisphere 2, Diva, ZebraHZ, Bazille, Pianoteq 5 Standard, Falcon, various effects

dodgyg1
Posts: 4
Joined: Wed Feb 04, 2015 5:08 pm

Re: Daichi Synth1 Presets

Postby dodgyg1 » Wed Apr 15, 2015 1:25 pm

Great guys. Thanks for your input.

Best regards,
dodgyg1


Return to “Plugin Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests