Toggle range problem

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

gerdrube
Posts: 39
Joined: Sun May 03, 2009 4:21 pm

Toggle range problem

Postby gerdrube » Mon Jan 19, 2015 10:02 am

I was running into a problem to toggle any plugin with a range lower than a max of 127. For example: Min. of 40 and Max. of 100 won't work. A toggle between Min. of 40 and Max. of 127 works just fine. Velocity of the incoming command is 127. Need help to solve this please! Thank you. (Forte 3 controlled with McMillen Softstep)

gerdrube
Posts: 39
Joined: Sun May 03, 2009 4:21 pm

No answer to that?

Postby gerdrube » Thu Jan 22, 2015 9:49 am

:?:

DarkKman
Posts: 168
Joined: Wed Jan 11, 2012 10:07 am

Re: Toggle range problem

Postby DarkKman » Thu Jan 22, 2015 9:52 pm

Sorry - not had any access to Forte for a while but I have previously used the toggle with FaderG using a max of 64 (0db on FaderG - I only wanted attenuation/mute) and this worked fine. This was Forte 3 mind you and not strictly a "toggle". I haven't tried the same in Forte 4. Which version are you having this issue? I will be firing up Forte 4 this weekend and will have a look if I can repeat the issue at least.

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: Toggle range problem

Postby MikeG » Mon Jan 26, 2015 11:35 pm

I've confirmed this as a bug and will queue it for a fix. Thanks,

Mike
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.

gerdrube
Posts: 39
Joined: Sun May 03, 2009 4:21 pm

Re: Toggle range problem

Postby gerdrube » Wed Jan 28, 2015 10:55 am

Thanks Mike!

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: Toggle range problem

Postby MikeG » Tue Feb 03, 2015 1:29 am

Fixed in just-published build
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.


Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests