Forte 4 and Sampletank 3

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

pherasimchuk
Posts: 1
Joined: Mon Mar 23, 2015 12:54 pm

Forte 4 and Sampletank 3

Postby pherasimchuk » Mon Mar 23, 2015 12:56 pm

Hi All,
I am using Sampletank 3 and it is working fine except it is not saving the scenes.
Sounds will not change the way the scene was saved.
Any ideas?

Thanks
Paul

John Dumke
Posts: 24
Joined: Mon Feb 24, 2014 6:52 pm

Re: Forte 4 and Sampletank 3

Postby John Dumke » Mon Mar 23, 2015 11:47 pm

Yes, it could be that the settings are not correct in the compatibility.xml file.



Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests