Plugin Manager dialog

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

dougalex
Posts: 57
Joined: Sun Apr 27, 2014 10:28 am

Plugin Manager dialog

Postby dougalex » Sat Sep 06, 2014 4:24 pm

FYI

Minor programming issue:
I think "Plugin Manager dialog box" should be 'modal'.
i.e. I should not be able to activate other windows while that dialog is open, right?

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: Plugin Manager dialog

Postby MikeG » Sun Sep 14, 2014 8:03 pm

My intention is that it is model but its actually running in a separate process (.EXE) so its probably not a bulletproof implementation of model. I do force PM to pop up if its open if Forte gets focus.

Mike
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.


Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests