Forte 3 build 3.2.18 beta now available

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Forte 3 build 3.2.18 beta now available

Postby MikeG » Wed Apr 30, 2014 10:07 pm

See details here https://brainspawn.fogbugz.com/default.asp?W3

This fixes the problem of forte's main UI jumping in front of SceneView on scene change.
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.

snowbird122
Posts: 28
Joined: Sat Jan 18, 2014 11:00 pm

Re: Forte 3 build 3.2.18 beta now available

Postby snowbird122 » Thu May 01, 2014 12:51 am

Awesome. Thanks, Mike!

lancaster6
Posts: 137
Joined: Wed Sep 17, 2008 5:10 pm

Re: Forte 3 build 3.2.18 beta now available

Postby lancaster6 » Fri May 02, 2014 10:22 am

I d/l'd them 2 days ago. but now, the dropdown menus are blank?...fyi

evilantal
Posts: 389
Joined: Sun Mar 23, 2008 6:41 am
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Re: Forte 3 build 3.2.18 beta now available

Postby evilantal » Fri May 02, 2014 1:49 pm

Yep, same here. And I hadn't had a chance to download then :(
Lenovo Z500, quad core i7 3632QM, 16GB 1600MHz DDR3, RME BabyFace, Samsung EVO SSD x2, forte 4, Kawai ES100, Kurzweil PC2, VB3, Alchemy, Kontakt 5, Omnisphere 2, Diva, ZebraHZ, Bazille, Pianoteq 5 Standard, Falcon, various effects

snowbird122
Posts: 28
Joined: Sat Jan 18, 2014 11:00 pm

Re: Forte 3 build 3.2.18 beta now available

Postby snowbird122 » Sat May 03, 2014 4:33 pm

Confirmed. I downloaded it as soon as I saw this post, and it does solve the issue, however, it can't be downloaded now because the product dropdown is blank.
http://www.brainspawn.com/index.php?opt ... Itemid=111

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: Forte 3 build 3.2.18 beta now available

Postby MikeG » Sun May 04, 2014 2:11 pm

OK - its fixed - this is an another unexplained change coming from the web hosting company. Time to start looking :)

For some reason a php include directive that had a correct path in a variable before no longer did.

Sorry for the inconvenience.

Mike

Sent from my HP ENVY TS 15 Notebook PC using Tapatalk
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.


Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests