Internal Server Error (forum issues)

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

dougalex
Posts: 57
Joined: Sun Apr 27, 2014 10:28 am

Internal Server Error (forum issues)

Postby dougalex » Wed Apr 30, 2014 11:22 am

when searching and trying to click link to a post on this forum, I often get this error:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@brainspawn.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: Internal Server Error (forum issues)

Postby MikeG » Sun May 04, 2014 2:15 pm

There is an issue files on this with the web hosting company. Awaiting resolution.

I may start looking for alternate hosting arrangements.

Mike


Sent from my HP ENVY TS 15 Notebook PC using Tapatalk
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: Internal Server Error (forum issues)

Postby MikeG » Mon May 05, 2014 9:45 pm

I think I finally got the board and website fixed. Thanks for you patience.

Mike
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.

stomperbob
Posts: 21
Joined: Sat Dec 29, 2012 10:01 pm

Re: Internal Server Error (forum issues)

Postby stomperbob » Tue May 06, 2014 1:36 pm

Seems to be working now.

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: Internal Server Error (forum issues)

Postby MikeG » Tue May 06, 2014 9:38 pm

I'm glad - I'm a pretty good C++ developer (perhaps) but not on familiar turf with PHP and Website management.

Sent from my HP ENVY TS 15 Notebook PC using Tapatalk
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.


Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest