Small bug

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

pchanez
Posts: 50
Joined: Tue Oct 09, 2012 2:48 pm
Contact:

Small bug

Postby pchanez » Mon Dec 16, 2013 12:33 am

If you have a rack bigger than screen height, scroll the rack to one plugin at the bottom and try to open it.
The first click has no effect except scrolling the rack to the top... so you need to rescroll and re open the plugin

Not a critical bug, but quite annoying when editing
--------------------------------------------------------------
keyboard of dDT (Dream Theater Cover band):
http://www.ddtmusic.ch

yamus
Posts: 488
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:36 am

Re: Small bug

Postby yamus » Mon Sep 01, 2014 7:18 pm

Bumping this up. I agree with the OP... would be nice to fix this in the 4.0 release, will help usability a lot!

-M

lancaster6
Posts: 137
Joined: Wed Sep 17, 2008 5:10 pm

Re: Small bug

Postby lancaster6 » Tue Sep 16, 2014 1:37 am

it would actually be nice if somehow more plugins could be displayed without having to scroll. i have about 6 off the bottom of the page, and it does get annoying when programming. maybe a staggered approach?


Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests