3 problems!

Post here if you are having a problem with or a question about forte that is not about a plugin or audio/MIDI hardware.

Moderator: MikeG

stomperbob
Posts: 21
Joined: Sat Dec 29, 2012 10:01 pm

3 problems!

Postby stomperbob » Mon Jun 17, 2013 7:30 pm

1st problem: I did a trim rack and now for some reason my midi out B on my M-Audio MidiSport 2X2 is not functioning. Midi out A is working however. Ehco shows both A and B in/outs are available.

2nd problem. I can't seem to be able to delete any quick access scenes. The delete button never becomes active no matter what I select,

3rd problem: When I do an export of the song list, nothing seems to be put in the clipboard. I tried pasting into notepad and nothing gets pasted.

Nothing that's going to stop the show, but I am a bit concerned about the midi out B not working.

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: 3 problems!

Postby MikeG » Mon Jun 24, 2013 12:13 pm

Can you email me both pre and post -rack trim files? I'd like to see the EHCo/PortB problem.

The other two things are cosmetic bugs I'll fix in a quick update.

Mike
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.


Return to “Forte and EHCo”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 7 guests