[Beta 2.2] BUG - Plugs doesn't receive midi

Post here if you are having problems with audio or MIDI hardware within forte

Moderator: MikeG

Bono Best
Posts: 439
Joined: Fri Oct 31, 2003 4:04 pm
Location: Germany
Contact:

[Beta 2.2] BUG - Plugs doesn't receive midi

Postby Bono Best » Tue May 25, 2010 9:26 am

The reason why I'm switching to beta 2.2 is in this thread:

I installed beta 2.2. All went very fine. I had to make a quick fix in my live rack without my fireface 400 connected. All ok, because i have the Producer version of forte. OK, i saved this rack. The only change was loading another sample in native intrumnents "kompakt".
At the gig i load my rack file without errors. I changed my scenes via program change. All file, but no one of my plugins receive midi events. I can't hear any note and i've seen no midi activity in the plugs slots. All midi inputs are enabled and visual.
The only solution was to load a backup of my rackfile.

Steffen

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: [Beta 2.2] BUG - Plugs doesn't receive midi

Postby MikeG » Tue May 25, 2010 7:51 pm

We need to diff your rack files (current vs. backup). Can you email both to me?

Mike
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.


Return to “Audio/MIDI Hardware Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests