Forte and Waves Element?

Post here if you encounter problems using a plugin in forte

Moderator: MikeG

Sonoacustico
Posts: 76
Joined: Fri Jun 02, 2006 10:31 pm
Location: Chile
Contact:

Forte and Waves Element?

Postby Sonoacustico » Wed May 08, 2013 6:08 pm

Hi everyone,
has anyone had any experience using the new "Element" synthesizer from Waves within Forte?
Cheers!

Claudio

evilantal
Posts: 389
Joined: Sun Mar 23, 2008 6:41 am
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Re: Forte and Waves Element?

Postby evilantal » Tue Oct 01, 2013 7:22 am

It doesn't work...
I confirmed this with Waves and got my money back
Lenovo Z500, quad core i7 3632QM, 16GB 1600MHz DDR3, RME BabyFace, Samsung EVO SSD x2, forte 4, Kawai ES100, Kurzweil PC2, VB3, Alchemy, Kontakt 5, Omnisphere 2, Diva, ZebraHZ, Bazille, Pianoteq 5 Standard, Falcon, various effects


Return to “Plugin Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests