Forte 3 plugin recognized only with Jbridge !

Post here if you encounter problems using a plugin in forte

Moderator: MikeG

Lumiereman

Forte 3 plugin recognized only with Jbridge !

Postby Lumiereman » Sun Jul 15, 2012 1:57 pm

Hello !
I'm just trying forte 3 and I have a problem with my plugin manager !

My plugins are recognized only with j bridge but I won't use JBridge

If i uninstalled Jbridge my plugin are placed into "ignored files"

My plugins are not ]JBridge[ files but .dll

Thanks

Burtan
Posts: 463
Joined: Sun May 29, 2011 1:16 pm

Re: Forte 3 plugin recognized only with Jbridge !

Postby Burtan » Mon Jul 16, 2012 4:36 am

Remember that there are two versions of Forte 3. 64bit and 32it. The 64bit version won't discover 32bit plugins (which were also used by Forte 2). It can only use 64bit plugins. On the other hand, Jbridge can "bridge" 32bit plugins to 64bit hosts and the other way round.

Dirk Offringa
Posts: 3508
Joined: Sat Mar 06, 2004 3:44 am
Location: Sainte Anastasie, France
Contact:

Re: Forte 3 plugin recognized only with Jbridge !

Postby Dirk Offringa » Mon Jul 16, 2012 7:08 am

Yes that's right: I'd like to add that there are 2 different downloads: the "main" download atomatically installs the 64bit version on a 64bit OS, and the 32bit on a 32bit OS. To install the 32bit version on a 64bit OS you need to download the 32bit-only installer.

Dirk
Life would be much easier if I had the source code.

Lumiereman

Re: Forte 3 plugin recognized only with Jbridge !

Postby Lumiereman » Mon Jul 16, 2012 2:02 pm

Hello !!

Thank you !
It's a problem due to 64bit version !

I have downloaded the 32 bit Forte and it run now !!

Excuse me I will be carefull the next time !!

Best regards


Return to “Plugin Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests