Garritan Steinway saving issue

Post here if you encounter problems using a plugin in forte

Moderator: MikeG

sphere76

Garritan Steinway saving issue

Postby sphere76 » Wed Nov 24, 2010 4:47 pm

Hi

The issue is that forte 2 doesn´t save Garritan Steinway settings with Rack or scene. Everytime i change a scene or load a rack G.Steinway loads some random setup.
Inside EnergyXT everything works so i think it´s Forte.
I tried with 2 computers with the same software installed. Didn´t help.

Is there something i don´t understand about how Forte saves plug-in patches because i remember the same thing happening with some other plug-ins too? Maybe i have something wrong with my forte settings.

regards,
Jari

Dirk Offringa
Posts: 3508
Joined: Sat Mar 06, 2004 3:44 am
Location: Sainte Anastasie, France
Contact:

Re: Garritan Steinway saving issue

Postby Dirk Offringa » Thu Nov 25, 2010 5:43 am

Life would be much easier if I had the source code.

sphere76

Re: Garritan Steinway saving issue

Postby sphere76 » Thu Nov 25, 2010 9:37 am

I found a solution. I had copied ONLY the garritan instrument .dll file to my VST folders but now i also copied the rest of the files from Garritan folder and now forte saves the settings.
I always thought that it´s enough to copy the .dll instrument file...

The important file seems to be called "libsndfile_x86.dll".

regards,
Jari

Dirk Offringa
Posts: 3508
Joined: Sat Mar 06, 2004 3:44 am
Location: Sainte Anastasie, France
Contact:

Re: Garritan Steinway saving issue

Postby Dirk Offringa » Thu Nov 25, 2010 12:04 pm

Obviously,yes. Glad to hear you sorted it out.

Dirk
Life would be much easier if I had the source code.


Return to “Plugin Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest