problem with Forte 1.6 and Superwave P8

Post here if you encounter problems using a plugin in forte

Moderator: MikeG

trivial105
Posts: 18
Joined: Sun Dec 20, 2009 7:41 pm

problem with Forte 1.6 and Superwave P8

Postby trivial105 » Mon Dec 21, 2009 4:35 am

Hello!


I have a problem with Forte and the vst free Superwave P8.

This is what happens:
I create a preset/sound in superwave and I save the Scene, but when I load that Scene Forte doesn't recognize properly the preset. The graphic parameters on the vst (knobs, slider) are in the right position but the sound doesn't correspond!

However, strangely this "bug" doesn't happen in EVERY scene where superwave is ON, but i don't undersdant why.

Fortunately, there are some "tricks" to do to load properly the preset.

For example:

1) load the previous scene and then re-load the interested scene (but this trick doesn't work anymore)
2) when you are in the interested scene, turn off/on Forte
3) load the scene without "scrolling" the scenes with the program change or mouse, but clicking on it in the fullscreen mode.

What is wrong??

I hope you can help me.


Bye!

trivial105
Posts: 18
Joined: Sun Dec 20, 2009 7:41 pm

Re: problem with Forte 1.6 and Superwave P8

Postby trivial105 » Tue Dec 29, 2009 7:23 pm

latest news!

a very similar problem with "wombat solina"!

did anybody ever has this problem?

is it a tipically uncompatibility between forte and some plugin?

the "snapshot/update scene" is perhaps the most useful feature and it doesn't work with this two plug-in. what a pity!

please don't leave me alone!! :!: :!:

MikeG
Posts: 3936
Joined: Tue Nov 19, 2002 11:56 am
Location: Houston, TX, USA
Contact:

Re: problem with Forte 1.6 and Superwave P8

Postby MikeG » Wed Dec 30, 2009 9:22 am

Have you tried checking the "disconnect when loading scene data" checkbox on scene commands?

Mike
----------------
Mike (brainspawn)
www.brainspawn.com/support

PLEASE NOTE that the forum is not monitored as frequently as the support site above. This forum is intended primarily as a way for users to ask other users questions about the use of Forte.


Return to “Plugin Issues”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests