VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Post here if you encounter problems using a plugin in forte

Moderator: MikeG

yamus
Posts: 488
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:36 am

VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Postby yamus » Sun Feb 15, 2009 9:30 pm

For some reason VB-3 v1.22 is getting ignored in forte 2.0 build 2051 Producer edition on my system. I know there was a recent thread regarding VB-3; wondering if anyone is having success loading VB-3 v1.22? V1.21, which I had loaded until tonight, was working fine in forte.

Thanks,

Mike

edit: I went back and tried VB-3 v1.21 in forte 2.0 2051, it didn't work either. VB-3 works fine in forte 1.6, so it appears to be a problem with forte 2.0.

fab
Posts: 515
Joined: Sat Sep 03, 2005 9:53 am

Re: VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Postby fab » Mon Feb 16, 2009 4:20 am

i use vb3 in forte 2.0 all the time without poblems. i will check tonight which build it is exactly.

yamus
Posts: 488
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:36 am

Re: VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Postby yamus » Mon Feb 16, 2009 9:05 pm

Thanks, Fab. I assume you're using 2.0 build 2051?

fab
Posts: 515
Joined: Sat Sep 03, 2005 9:53 am

Re: VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Postby fab » Tue Feb 17, 2009 6:28 am

yes, forte 2051. will check vb3 build...sorry no time yesterday.

fab
Posts: 515
Joined: Sat Sep 03, 2005 9:53 am

Re: VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Postby fab » Tue Feb 17, 2009 6:31 am

yes, forte 2051. will check vb3 build...sorry no time yesterday.

JeffB
Posts: 41
Joined: Tue Jan 27, 2009 10:21 am
Location: Devon, England.

Re: VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Postby JeffB » Tue Feb 17, 2009 10:59 am

1.22 working fine in 2052 here.

yamus
Posts: 488
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:36 am

Re: VB-3 v1.22 not working in forte Producer 2.0 v2051

Postby yamus » Tue Feb 17, 2009 11:30 pm

OK, I got it working by re-profiling ALL instruments. Simply deleting the two entries (VB-3 and VB-3fx) from the list of plugins that were "ignored for some reason" (Preferences-Plugin Options-VST/VSTi Options, bottom right of screen "delete" key) did not work. After deleting the two entries then restarting forte, the plugins kept getting added to the ignore list. Reprofiling all of the VSTi's fixed the problem, and now I can access VB3 v1.22.

Thanks for the feedback that it was working for you; it made me dig deeper.

-Mike


Return to “Plugin Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests