Search found 315 matches

by evilantal
Tue Jun 01, 2010 1:11 am
Forum: Plugin Issues
Topic: Loading Kontakt samples only in certain scenes?
Replies: 3
Views: 1594

Loading Kontakt samples only in certain scenes?

Hi, Anyone find a way around this? I'd like to load Kontakt with new samples only on certain scenes (like when I have the time between songs). However when I use the do not send data on scene change option new samples are never loaded and when I use the only if different option samples are loaded on...
by evilantal
Mon May 31, 2010 3:25 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: Erorr - Mixer Start: StartMidiThreads Failed
Replies: 17
Views: 3752

Re: Erorr - Mixer Start: StartMidiThreads Failed

Dirk, I have the same issue.. Not too much of a problem when playing live as I don't have to change scenes every twos econds (luckily), but quite a hassle during rehearsals or editing when I sometimes have to scroll through some scenes. I'm also on Windows XP SP3 with an Edirol UA-101 soundcard and ...
by evilantal
Tue May 25, 2010 3:21 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: Strange errors when running forte 3 beta
Replies: 10
Views: 2262

Re: Strange errors when running forte 3 beta

Ah, thanks Mike for sorting that out... should tame Dirk's frustration a bit ;) Any idea what could be the problem then? Because I was really looking forward to using the new 3.0 features sceneview 2 and the option to disable sending blobs per vst/scene. These two would be of great use to me! Hope y...
by evilantal
Sun May 23, 2010 1:01 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: Strange errors when running forte 3 beta
Replies: 10
Views: 2262

Strange errors when running forte 3 beta

Hi, I'm trying to test the new forte 3 beta release, but I'm getting some strange error messages. The program starts ok, but as soon as I wan't to do something with the mixer (load a forte 2 rack file, rename a bus, save a rack) I keep getting the following error message: "Assertion Failed! : F...
by evilantal
Tue May 04, 2010 6:12 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: USB 2.0 Audio Interfaces (with Win 7, 64 bit drivers)
Replies: 8
Views: 2172

Re: USB 2.0 Audio Interfaces (with Win 7, 64 bit drivers)

I second that. I've been using the Edirol UA-101 for over a year and haven't had any problems yet.

It's just a great device. More so considering the price!
by evilantal
Thu Apr 29, 2010 4:15 am
Forum: Plugin Issues
Topic: KarmaFX Synth not recognised as VST
Replies: 7
Views: 2202

Re: KarmaFX Synth not recognised as VST

That explains it then...

I guess I'll have to keep hosting it within energyXT

Thanks for the legwork gentlemen!
by evilantal
Wed Apr 28, 2010 7:24 am
Forum: Plugin Issues
Topic: KarmaFX Synth not recognised as VST
Replies: 7
Views: 2202

Re: KarmaFX Synth not recognised as VST

Thanks for the reply Dirk

Unfortunately I'm not on Win7 but Windows XP SP3 32-bit... :(
by evilantal
Wed Apr 28, 2010 4:34 am
Forum: Plugin Issues
Topic: KarmaFX Synth not recognised as VST
Replies: 7
Views: 2202

KarmaFX Synth not recognised as VST

I've been trying out KarmaFX Synth (http://karmafx.net/) and it's a fabulous plugin. However there seems to be an issue with forte. The plugin isn't recognised as a VST by forte. I can get around this issue by loading energyXT in forte and loading KarmaFX Synth in energyXT. Due to resource issues I'...
by evilantal
Wed Mar 31, 2010 3:45 am
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: Spikes in Audio busses (even when no sound plays)
Replies: 1
Views: 1080

Spikes in Audio busses (even when no sound plays)

Hi there, I've been having a problem with forte (2.1) concerning audio spikes. I get random spikes in busses - even when no sound is playing. These spikes cause clicks/pops in the audio when they occur. The spikes only occur in busses beyond the first (main) bus. The other (4) busses are used for ef...
by evilantal
Mon Dec 28, 2009 3:40 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: Audio dropouts on held notes when changing scenes
Replies: 4
Views: 1149

Re: Audio dropouts on held notes when changing scenes

Yes Dirk, The problem seemed to indeed be Omnisphere. No matter if I set the blobs to be exactly the same (through save fxp/load fxp) and only the MIDI filtering of channel 1 port 1 to be different it produces a crackle upon changing the scene. Scene change is fast though, so I guess I'll just have ...
by evilantal
Fri Dec 11, 2009 12:51 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: Audio dropouts on held notes when changing scenes
Replies: 4
Views: 1149

Re: Audio dropouts on held notes when changing scenes

Thanks Mike,

I'll try doing that. I'm suspecting Omnisphere is the culprit, but I guess I'll know more once I try isolating every plugin.
I think I'll have som spare time tomorrow night.
by evilantal
Fri Dec 11, 2009 7:26 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: Audio dropouts on held notes when changing scenes
Replies: 4
Views: 1149

Audio dropouts on held notes when changing scenes

Hi there, I'm experiencing audio dropouts when holding notes and changing scenes. The audio stream does continue, so I hear the notes being held, but on the scene change a number of pops/distortion can be heard and the VU meter of the Main Audio Bus peaks for a very short moment. In the scenes I'm u...
by evilantal
Mon Mar 24, 2008 11:44 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: EHCo installer gives error! Won't let me install
Replies: 4
Views: 1884

That would be Media Center Edition. It has a few add ons like TV, DVD, Audio support which I've all disabled on my laptop but not on the desktop
by evilantal
Mon Mar 24, 2008 9:44 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: EHCo installer gives error! Won't let me install
Replies: 4
Views: 1884

Hi Mike, Thanks for the reply. Yes I have sent an email to brainspawn support about this issue. It still has me baffled. It would seem a Windows issue. But seeing as how this also occurs on my desktop PC with an unaltered licensed Windows XP MCE version that's also quite strange. Hope we can get thi...
by evilantal
Sun Mar 23, 2008 6:48 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: EHCo installer gives error! Won't let me install
Replies: 4
Views: 1884

EHCo installer gives error! Won't let me install

Hi guys, I just purchased the full version of EHCo 1.1.12.120 via the website (through Regsoft). I paid per creditcard and received my download link. Downloaded the file and tried to run it. However the file immeditely gives me two error messages and refuses to do anything... "Setup failed to i...

Go to advanced search