Search found 21 matches

by stomperbob
Mon Jul 20, 2015 3:12 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: ECHO not remembering usb audio device
Replies: 0
Views: 16995

ECHO not remembering usb audio device

For some reason, ECHO is not remembering between bootups, my Roland DUO Capture USB device. It shows up as a selection, but I have to manually pick it each time I boot up the laptop. after I select it and everything runs fine. I save the configuration, but it doesn't stick This started happening in ...
by stomperbob
Wed May 20, 2015 8:14 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: Control Bus Volume - Pedal
Replies: 4
Views: 1839

Re: Control Bus Volume - Pedal

This post made my day! I never realized you could assign midi CC's to vst parameters this way. I gave up on using OBXD, SAM! and Redtron vstis, because they didn't respond to my volume pedal. Now they do! I found that I didn't need the extra step of adding the channel strip, just do the same procedu...
by stomperbob
Mon Mar 09, 2015 9:02 am
Forum: Plugin Issues
Topic: OBXD vsti plugin and midi learn
Replies: 2
Views: 1768

Re: OBXD vsti plugin and midi learn

Yes. I've tried everything. This is not the only plug in where this has happened. I wish Forte had a GLOBAl volume control, rather than just by individual plug in.
by stomperbob
Fri Feb 20, 2015 4:29 pm
Forum: Plugin Issues
Topic: OBXD vsti plugin and midi learn
Replies: 2
Views: 1768

OBXD vsti plugin and midi learn

Has anyone ever been able to get the midi learn function of the obxd vsti (https://obxd.wordpress.com/) to save? I can make it learn while I have Forte open, but once I close and reopen, it loses what I had set.

Would really like to be able to use cc 07 for the volume knob.
by stomperbob
Wed Jul 16, 2014 2:32 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: Next update?
Replies: 1
Views: 1020

Next update?

When might the next update become available?
by stomperbob
Tue May 06, 2014 1:36 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: Internal Server Error (forum issues)
Replies: 4
Views: 1804

Re: Internal Server Error (forum issues)

Seems to be working now.
by stomperbob
Tue Apr 29, 2014 10:18 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: internal server error
Replies: 10
Views: 3257

Re: internal server error

I'm still getting the same errors.
by stomperbob
Tue Apr 29, 2014 9:02 am
Forum: Plugin Issues
Topic: CC 07 volume control of vsti
Replies: 2
Views: 1614

Re: CC 07 volume control of vsti

The vsti I'm having issues with is Artifake_Labs RedTron. I can't get it to do any sort of volume change with anything.
by stomperbob
Mon Apr 28, 2014 3:59 pm
Forum: Plugin Issues
Topic: CC 07 volume control of vsti
Replies: 2
Views: 1614

CC 07 volume control of vsti

How does one go about using cc07 with a vsti that doesn't respond to cc07?
by stomperbob
Tue Apr 15, 2014 11:25 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: internal server error
Replies: 10
Views: 3257

Re: internal server error

It also happens when you go to view your own posts, and then click on any post that is listed.
by stomperbob
Thu Apr 10, 2014 9:08 am
Forum: Forte and EHCo
Topic: internal server error
Replies: 10
Views: 3257

internal server error

Is anyone else experiencing "internal server errors" when trying to view posts?
by stomperbob
Mon Dec 09, 2013 1:03 pm
Forum: Plugin Issues
Topic: Artifake Labs Redtron midi learn
Replies: 0
Views: 2457

Artifake Labs Redtron midi learn

Has anyone had any success getting Artifake Labs Redtron (or any of the mellotron vstis from Artifake) to respond to CC 07 or use the midi learn function?

I get nothing.
by stomperbob
Mon Nov 25, 2013 1:42 pm
Forum: Plugin Issues
Topic: Looking for a sample player vsti
Replies: 1
Views: 1308

Looking for a sample player vsti

I need a vsti that will play a wav file from a midi controller once I strike a key and play until I strike the key again.

For example, the drum machine loop used in "No one is to blame" by Howard Jones.

Any suggestions?
by stomperbob
Wed Sep 11, 2013 8:16 am
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: Roland Duo-Capture EX
Replies: 2
Views: 2203

Re: Roland Duo-Capture EX

Well, I went ahead and ordered one from Sweetwater. $200. I purchased this to replace having the audio come out of the 1/8" headphone jack.

Installed the drivers and cables, fired up Forte and it works like a charm. If you have a PC, I would recommend this gear to anyone.
by stomperbob
Mon Sep 09, 2013 12:52 pm
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: Roland Duo-Capture EX
Replies: 2
Views: 2203

Roland Duo-Capture EX

Anyone have any experience using a Roland Duo-Capture EX usb audio interface?
by stomperbob
Mon Jun 17, 2013 7:30 pm
Forum: Forte and EHCo
Topic: 3 problems!
Replies: 1
Views: 1028

3 problems!

1st problem: I did a trim rack and now for some reason my midi out B on my M-Audio MidiSport 2X2 is not functioning. Midi out A is working however. Ehco shows both A and B in/outs are available. 2nd problem. I can't seem to be able to delete any quick access scenes. The delete button never becomes a...
by stomperbob
Thu Apr 04, 2013 12:27 pm
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: midi outs not showing up
Replies: 13
Views: 5918

Re: midi outs not showing up

Well I have Windows 7 64bit home edition OS, but I have Forte 32 bit installed. I don't require the 64 bit for any plugins, so far anyway.
by stomperbob
Mon Mar 25, 2013 8:44 pm
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: midi outs not showing up
Replies: 13
Views: 5918

Re: midi outs not showing up

Figured it out. I had to install the 32 bit version only. Not the combined 32/64 bit version.
by stomperbob
Mon Mar 25, 2013 2:01 pm
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: midi outs not showing up
Replies: 13
Views: 5918

Re: midi outs not showing up

Yes, and nothing is showing up, other than midi inputs.
by stomperbob
Wed Mar 20, 2013 7:44 pm
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: midi outs not showing up
Replies: 13
Views: 5918

Re: midi outs not showing up

I have installed the trial version of echo, but I don't see any midi outputs yet. Am I doing something wrong?
by stomperbob
Wed Jan 02, 2013 10:50 am
Forum: Audio/MIDI Hardware Issues
Topic: midi outs not showing up
Replies: 13
Views: 5918

midi outs not showing up

I have a Dell insperon i3 (Windows 7 home) with a Midisport 2X2 usb interface. I am using the Forte trial version. I have midi ins showing up in the configuration page, but no midi outs! Both midi ins and outs show up in my Cantabile software, but I don't understand why the outs don't show up in For...

Go to advanced search